Tervetuloa avoimien ovien päivään elokuussa!

//Tervetuloa avoimien ovien päivään elokuussa!

Tervetuloa avoimien ovien päivään elokuussa!

Kittilän kaivos järjestää jo perinteeksi muodostuneen avoimien ovien päivän lauantaina 19. elokuuta 2017 klo 10.00 – 15.00. Malminetsinnän ja kaivoksen osastojen esittelyjen lisäksi meillä on mukavaa kaivosaiheista oheisohjelmaa kaiken ikäisille. Lisäksi Kittilästä järjestetään bussikuljetukset kaivokselle, jolloin vierailla on mahdollisuus tutustua alueeseen kiertoajeluilla. Kaivoksella on myös kone- ja ajoneuvonäyttely.

Urheiluhallilla osastot esittelevät kullantuotannon eri vaiheet aina malminetsinnästä kultaharkon valamiseen. Mukana ovat myös turvallisuus-, terveys- ja ympäristöosasto, henkilöstöosasto ja hallinto-osasto sekä analyysilaboratorio. Kaivoksen johtaja kertoo kaivoksen ajankohtaisista asioista klo 11.00 ja klo 13.00. Muuna aikana samassa tilassa esitetään kaivoksestamme kertovia videoita. Agnico Eaglen 60-vuotisjuhlan kunniaksi tarjoamme vieraillemme keittolounaan lisäksi täytekakkukahvit.

Oheisohjelmana meillä on muun muassa green screen -valokuvauspiste, jossa vieraat saavat valokuvan itsestään aidossa kaivosympäristössä, aarteenmetsästystä lapsille ja lapsenmielisille, kullanhuuhdontaa sekä arvontaa. Lapin ammattikorkeakoulun Kaivi-hanke tulee esittelemään kehittämäänsä kaivospeliä, jossa pelaaja pääsee seuraamaan louhoksessa tapahtuvaa malmin lastausta ja halutessaan liikkumaan alueella virtuaalisesti. Kokemus on hyvinkin vaikuttava, kun tapahtumaa pääsee katsomaan aivan vierestä ja turvallisesti virtuaalimaailmassa.

Kiertoajelut kaivosalueelle lähtevät klo 10.30, 11.00, 11.30, 12.00, 12.30 ja 13.00. Myös matkan varrelta voi nousta kyytiin. Käynti kaivoksella kestää arviolta noin 2,5 tuntia. Kiertoajelu sisältää tutustumisen kaivosalueen maanpäällisiin osiin (avolouhokseen ja allasalueeseen) sekä kone- ja ajoneuvonäyttelyyn.

Pyydämme ilmoittautumaan kiertoajeluille 14.8. mennessä toimistoaikana joko puhelimitse numeroon 040 670 1391 tai sähköpostitse osoitteeseen info.finland@agnicoeagle.com. Pyydämme samalla ilmoittamaan mahdollisesta liikuntarajoitteesta. Huom. Kaivosalueella on alkoholin suhteen 0-toleranssi, joten puhallutamme kaikki kiertoajelulle lähtijät jo bussiin noustaessa.

Lämpimästi tervetuloa koko perheen kanssa!

Lisätietoja: Birgitta Brusila, puh. 040 774 8057, sähköposti: birgitta.brusila@agnicoeagle.com.

2017-08-09T16:06:50+00:00

9 Comments

 1. Matti Maijala 11/06/2017 19:22 - Vastaa

  Onko avoimien ovien päivään kuljetusta Leviltä ja jos, niin mihin aikaan?

  • Birgitta Brusila 12/06/2017 08:02 - Vastaa

   Hei Matti, kiitos viestistäsi! Järjestämme avoimien ovien päivänä kuljetuksen Kittilän urheiluhallilta kaivokselle; kaivosalueella on opastettu kiertoajelu. (Leviltä ei ole kuljetusta.) Ilmoitamme aikatauluista ja ilmoittautumiskäytännöstä lähiaikoina verkkosivullamme sekä elokuussa Kittilälehdessä. Tervetuloa tutustumaan toimintaamme avoimien ovien päivänä!

 2. Matti Maijala 04/07/2017 21:55 - Vastaa

  Kiitos vastauksesta. Hienoa, että tällainen päivä kerran vuodessa järjestetään! Täytyy seurata näitä nettisivuja, että tietää vähän kellonajoista.

 3. Marja Toivonen 05/08/2017 09:35 - Vastaa

  Milloin ilmoittautuminen bussikuljetuksiin alkaa?

  • Birgitta Brusila 07/08/2017 16:52 - Vastaa

   Hei Marja, kiitos viestistäsi! Olemme päivittäneet avoimien ovien päivää koskevaa tiedotettamme, jossa on nyt ilmoitettu kellonajat ja ilmoittautumisohjeet. Tervetuloa avoimien ovien päivään!

 4. Marja Nevatalo 07/08/2017 10:13 - Vastaa

  En ole löytänyt tietoja kellonajoista enkä ilmottautumismahdollisuudesta Agnico Eaglen avoimien ovien päivään 2017.

  • Birgitta Brusila 09/08/2017 16:43 - Vastaa

   Hei Marja, kiitos viestistäsi! Ilmoittautuminen kiertoajeluille on alkanut, ja näet niiden kellonajat ja ilmoittautumisohjeet päivitetystä tiedotteestamme. Tervetuloa!

 5. Kari Ojala 09/08/2017 15:15 - Vastaa

  Hei. Mikä on ikäraja lapsille kaivosalueen kierrokselle? Aikaisemmin ei pieniä saanut tulla.

  • Birgitta Brusila 17/08/2017 10:59 - Vastaa

   Hei Kari,kiitos viestistäsi ja pahoitetlut, että vastaus tulee näin myöhään. Kiertoajeluille ei ole ikärajaa, sillä osallistujat eivät poistu bussista kaivosalueella.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.