Ovemme olivat avoinna 450 vieraalle

//Ovemme olivat avoinna 450 vieraalle

Ovemme olivat avoinna 450 vieraalle

Kittilän kaivoksen vuotuinen avoimien ovien päivä 18. elokuuta 2018 houkutteli paikalle noin 450 vierasta Kittilästä, muualta Suomesta ja ulkomailtakin. Ohjelmassa oli osastojen ja keväällä alkaneiden investointihankkeiden esittelyiden lisäksi kahdeksan kiertoajelua kaivosalueella.

Geologisella osastolla oli malminäytteen kultapitoisuuden tieto-/arvauskilpailu. Näytteen pitoisuus oli 5,35 grammaa kultaa tonnissa. Lähimmäksi pääsi kaksi vastaajaa, joiden molempien arvaus oli 5,7 grammaa tonnissa. Olemme lähettäneet molemmille pienen palkinnon.

Lämpimät kiitokset vieraillemme, ahkeralle henkilökunnallemme ja yhteistyökumppaneillemme, jotka teitte päivästä ikimuistoisen.

Napsauta tästä ja katso kuvia avoimien ovien päivästä Facebookista!

2018-08-24T22:18:58+00:00

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.