Työpaikat

Osaava henkilöstö on menestyksemme avain

Agnico Eagle Finland tunnetaan yhtenä Lapin parhaimmista työnantajista, mutta osaava ja työnsä kehittämisestä innostunut henkilöstömme on menestyksemme avain. Arvostamme sinua – sinun ainutlaatuista osaamistasi ja työkokemustasi.

Työpaikkatarjontamme ulottuu perinteisiä kaivosteollisuuden työtehtäviä laajemmalle, sillä maanalaisen kaivoksen ja rikastamon henkilöstön lisäksi työllistämme myös kunnossapidon, IT-alan, turvallisuus- ja ympäristöalan, taloushallinnon ja henkilöstöhallinnon ammattilaisia.

Opiskelija – aloita työurasi meillä!

Tarjoamme ammattioppilaitosten, ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen opiskelijoille harjoittelupaikkoja ja mahdollisuuksia opinnäytetöiden tekemiseen. Palkkaamme joka kesä kymmeniä opiskelijoita kesätöihin ja -harjoitteluun. Lue täältä auto- ja työkonetekniikkaa opiskelevan Miikka Raekallion kesätyökokemuksesta maanalaisen kaivoksen kunnossapidossa.

Katso täältä tarjolla olevat kesätyöpaikat.

Mitä tarjoamme sinulle?

Mielenkiintoisten työtehtävien lisäksi tarjoamme sinulle mahdollisuuden jatkuvasti oppia ja kehittyä urallasi, kilpailukykyisen palkan ja hyvät henkilöstöedut kansainvälisessä, vakavaraisessa kaivosyhtiössä.

Kittilän kaivos sijaitsee lähellä Levin ympärivuotista matkailukeskusta, jossa sinulle ja perheellesi on tarjolla monipuoliset palvelut ja rajattomat harrastusmahdollisuudet ympäri vuoden.

Tavoitteemme on terveellinen, turvallinen ja osallistava työyhteisö, jonka toiminta perustuu Agnico Eaglen viiteen ydinarvoon: luottamukseen, kunnioitukseen, tasa-arvoon, perheeseen ja vastuuseen. Uskomme, että arvomme kiinnostavat alamme osaavimpia työntekijöitä, jotka auttavat meitä toimimaan turvallisesti ja yhteiskunnan ja ympäristön kannalta vastuullisella tavalla.

Avoimet työpaikat

Julkaisemme kaikki avoimet työpaikkamme rekrytointisivullamme. Lisätietoja yhtiöstämme ja työpaikoistamme voit kysyä tällä lomakkeella.

Meidän historiamme