Kuva: Ville Heiskanen

19.10.2018

Agnico Eagle Finland Oy on solminut Levin maailmancupin järjestäjän Ski Sports Finlandin kanssa kaksivuotisen yhteistyösopimuksen. Yhteistyö Levin matkailuliiketoiminnan ja eri tapahtumien kanssa noudattaa Agnico Eaglen kestävän kehityksen periaatteita, joiden yhtenä tavoitteena on edistää yhteiskunnallista ja taloudellista kehitystä niissä yhteisöissä, joita toimintamme koskettaa.

– Agnico Eagle on aktiivinen paikallisyhteisön jäsen ja tuemme erityisesti paikallista urheilu- ja kulttuuritoimintaa sekä teemme yhteistyötä Kittilän ja Levin tapahtumien kanssa. Alppikauden avaus Levillä on vuotuinen merkkitapahtuma, jossa haluamme olla mukana, toimitusjohtaja Jani Lösönen kertoo.

– On erittäin hienoa todeta alppilajien ja Levin maailmancupin vetovoima kumppaniyhteistyön saralla. Yhteistyökumppanimme edustavat alojensa ehdotonta kärkeä toimialoillaan. Kumppanuus huippuammattilaisten kanssa sparraa myös kisaorganisaatiota innovoimaan uusia ulottuvuuksia maailmancupin tapahtuman kehittämiseksi, tapahtuman pääsihteeri Marko Mustonen kertoo.

Levin maailmancupia seurasi viime vuonna paikan päällä 17 00 katsojaa ja television välityksellä 200 miljoonaa ympäri maailman.

Kittilän kaivoksella on maailmancupviikonloppuna 17. – 18.11. kisarinteen läheisyydessä kota, jossa vieraille kerrotaan kultakaivostoiminnasta Kittilässä sekä huuhdotaan kultaa. (Kullanhuuhdonnassa on säävaraus, sillä kovassa pakkasessa se ei onnistu.)

Agnico Eagle myös tarjoaa kisalipun jokaiselle Lapin peruskoululaiselle. Kisajärjestäjä lähettää liput kouluille.

Katso lisää tapahtuman verkkosivuilta.