16.10.2020

Larry Connell Award for Collaborative Excellence -palkinto jaettiin ensimmäisen kerran vuonna 2018. Palkinto luotiin Agnico Eaglelta vuonna 2017 eläköityneen Larry Connellin kunniaksi. Sen voi saada Agnico Eaglen työntekijä, joka Larryn tapaan on osoittanut kykynsä vaikuttaa ja verkostoitua yhtiön sisällä ja ulkopuolella, tukee toiminnallaan yhtiön kehitystä ja toimii yhteistyössä, positiivisella asenteella, sitoutuneesti ja ammattitaitoisesti.

Vuoden 2019 palkinto luovutettiin suunnittelukoordinaattori Christopher Pennalle Meliadinen kaivokselta Nunavutista. Palkinnoksi Chris sai 5 000 Kanadan dollaria, jonka hän osoitti itsemurhien ehkäisyyn keskittyvälle Embrace Life Council -järjestölle Nunavutissa.

Viiden aluefinalistin joukossa palkittiin myös johdon assistentti Katja Erkkilä Kittilän kaivokselta. Katjalla on ollut tärkeä rooli Agnico Eagle Finlandin tiimissä jo yli 12 vuoden ajan. Koordinointi ja yhteistyö monien eri tahojen kanssa kuuluvat olennaisesti Katjan työhön. Hän vastaa myös Kittilän kaivoksen virkistystoiminnasta, josta henkilöstömme on antanut paljon positiivista palautetta. Katja on tunnettu ystävällisyydestään, avoimuudestaan ja hymystään. Hän on aina valmis oppimaan uutta, tarttuu uusiin haasteisiin avoimin mielin sekä suorittaa tehtävänsä vankalla ammattitaidolla.

”Ehdokkuus oli iloinen yllätys, ja Kittilän aluevoittaja oli varmasti vaikea valita hyvien ehdokkaiden väliltä”, Katja toteaa vaatimattomasti.

”Erilaisten ihmisten kanssa työskentely on rikkaus, ja on mukava olla osa Agnico-perhettä. Chris Penna oli paras mahdollinen pääpalkinnon voittaja – hänethän tunnetaan hyvin täällä meilläkin; on tosi ystävällinen ja avulias työkaveri.”

Aluevoittajat saavat 1 000 Kanadan dollarin arvoisen palkinnon, jonka Katja osoitti Pohjois-Suomen Syöpäyhdistyksen Kittilän osastolle. ”Kittilän syöpäyhdistys tekee mielestäni arvokasta työtä syöpään sairastuneiden ja heidän läheistensä hyväksi.”

Kiitos Katjalle hyvästä työstä ja onnittelut kaikille palkinnon saaneille!