8.1.2024

Nyt on täydellinen hetki suunnitella ensi kesää! Haemme kesäksi 2024 useita kymmeniä kesätyöntekijöitä ja työharjoittelijoita Kittilän kaivokselle ja alueelliseen malminetsintään. Etsimme erityisesti sinua, joka opiskelet jotakin työtehtäviimme liittyvää alaa ja olet innokas oppimaan uutta.

Miksi Agnico Eagle?

Agnico Eagle on globaali toimija, joka kantaa vastuunsa ympäristöstä ja yhteisöstä. Meille on sydämen asia noudattaa kestävän kehityksen periaatteitamme, jotka ovat turvallinen tuotanto, ympäristönsuojelu sekä työntekijöittemme ja ympäröivien yhteisöjen kunnioitus. Liittymällä tiimiimme sinusta tulee osa innovatiivista ja vastuullista työyhteisöä, joka arvostaa jokaista jäsentään.

Mitä tarjoamme sinulle?

  • Käytännön kokemusta ja osaamisen kasvua: Meillä pääset laajentamaan tietotaitoasi käytännön tehtävissä modernissa kaivosympäristössä. Saat arvokasta kokemusta kaivosalalta ja mahdollisuuden työskennellä alan huippuammattilaisten rinnalla.
  • Turvallisen ja kannustavan työyhteisön: Turvallisuus ja hyvinvointi ovat meillä etusijalla. Tarjoamme ympäristön, jossa jokainen voi kehittyä ja kasvaa saaden tukea ja ohjausta kokeneilta kollegoilta.
  • Mahdollisuuden vaikuttaa ja oppia: Meillä pääset osaksi merkityksellisiä projekteja ja työtehtäviä, jotka edistävät sekä henkilökohtaista kasvuasi että yrityksemme tavoitteita.

Mitä odotamme sinulta?

Etsimme monipuolista joukkoa opiskelijoita ja vastavalmistuneita eri aloilta. Arvostamme oppimisen halua, tiimityöskentelytaitoja ja halua jakaa yhteiset arvomme. Jos olet valmis sitoutumaan tavoitteisiimme, olet etsimämme henkilö.

Miten voit hakea?

Valmiina aloittamaan unohtumattoman kesän Agnico Eagle Finlandilla? Lähetä hakemuksesi ja CV:si rekrytointisivujemme kautta – klikkaa tästä sivulle! Hakuaika päättyy 19.2.2024.