18.10.2021

Visit Levi palkitsee vuotuisessa Revontuligaalassaan Levin alueen yrityksiä, henkilöitä ja tapahtumia, jotka ovat vaikuttaneet alueen kasvuun, ympärivuotisen ja kestävän matkailun kehittämiseen sekä Levin hengen luomiseen. Ansioituneet leviläiset palkitaan avoimen äänestyksen perusteella. Palkintokategorioita on yhteensä 11.

Agnico Eagle Finland sai tänä vuonna Yhteistyöpalkinnon yhteistyöstään matkailuyritysten kanssa.

Kittilän kaivoksen perustamisesta lähtien olemme tehneet aktiivisesti yhteistyötä alueen muiden yritysten kanssa. Periaatteenamme on ostaa tavaroita ja palveluita paikallisilta yrityksiltä aina kun se on mahdollista. Levin matkailun kanssa meillä on myös yhteinen tavoite: kestävä, ympäristöystävällinen liiketoiminta.

Covid19-pandemia on vaikuttanut monien matkayritysten toimintaan ja taloudelliseen tilanteeseen Kittilässä. Tästä syystä päätimme auttaa paikallisia yrityksiä ympäristösertifikaattien hankkimisessa. Visit Levin tavoitteena on saada Visit Finlandin Sustainable Travel Finland -merkki ensimmäisten matkailualueiden joukossa Suomessa. Olemme tukeneet myös paikallisten yrittäjien keskusteluapua näinä vaikeina aikoina.

”Viime vuonna lähdimme sponsoroimaan matkailuyrityksiä maksamalla ympäristösertifikaatin auditointimaksun ja ensimmäisen vuoden sertifikaatin”, kertoo Kittilän kaivoksen johtaja Tommi Kankkunen. ” Levi ja sen palvelut ovat erittäin tärkeitä meille ja työntekijöillemme. Vastuullisena kumppanina haluamme tukea paikallista yhteisöämme”, Kankkunen sanoo.

Olemme erittäin ylpeitä ja kiitollisia saamastamme tunnustuksesta!

Kuvat: Visit Levi

Lue täältä juttu matkailuyritysten ympäristösertifioinnin tukemisesta.