20. heinäkuuta 2021

Jokavuotinen Levi Wellness Clubin järjestämä leikkimielinen mutta äärimmäisen kova estejuoksukilpailu Arctic Challenge pidettiin tänä vuonna erittäin positiivisin mielin. Esteradan kohtasivat urheasti sadat Leville ympäri Suomea tulleet kilpailijat — myös agnicolaisia nähtiin heidän joukossaan. Laborantti Päivi Ylitalo oli yksi Agnico Eagle Finlandin henkilöstön edustajista tapahtumassa, ja jakaa tunnelmiaan suorituksen jälkeen: ”Oli huippua taas kerran!” 

Päivi ylittämässä esteitä. Kuva: Neil Walton.

Ei mikä tahansa tunturihölkkä 

Vaikka Arctic Challengessa ei aseteta kilpailijoita numerojärjestykseen tai oteta aikaa, on kyseessä ihmisen fyysisiä ja henkisiä rajoja koetteleva elämys. Levitunturin uniikki maasto ja luonto ovat paitsi vaikuttava myös kätevä paikka tällaiselle urheilutapahtumalle, jossa ideana on tarjota osallistujille tilaisuus haastaa itseään ennen kokemattomilla tavoilla.  

Lisää Arctic Challengen luomista haasteista ja filosofiasta voit lukea tapahtuman sivuilta. 

Yksi osa yhteisömme tukemista 

Levi Wellness Club ja AEF ovat tehneet yhteistyötä jo monen vuoden ajan ja yhteistyö tämän vuoden Arctic Challengen kanssa oli kaivoksenjohtaja Tommi Kankkusen mukaan yksi luonnollinen tapa osoittaa tukea yhteisöllemme. ”Paikallisten yritysten toiminnan vahvistaminen on meille hyvin tärkeää. Lisäksi haluamme kehittää työntekijöidemme hyvinvointia antamalla heille mahdollisuuksia osallistua tällaisiin tapahtumiin, joissa kasvatetaan sekä fyysistä että henkistä kuntoa”, hän kommentoi. 

Viime vuoden Arctic Challenge jouduttiin siirtämään koronaviruksen vuoksi, ja tapahtuman tuoma virkistys ja positiivinen mieli otettiin tänä kesänä avosylin vastaan. Kiitos LWC:lle mahtavasta tapahtumasta!  

Teksti: Eerika Saarijärvi