29.7.2022

Järjestämme Kittilän kunnan, Visit Levin ja Levi Ski Resortin kanssa yhteisen avoimien ovien päivän lauantaina 13. elokuuta klo 10–15 Kittilän urheiluhallilla (Havutie 6). Luvassa on paljon mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa!

Esittelemme kaivoksemme toimintaa ja alueellista malminetsintää osastojen omilla esittelypisteillä, ja lisäksi on luvassa kivoja aktiviteettejä, kuten kullanhuuhdontaa. Muilla järjestäjillä on vastaavat infopisteet ja toimintaa sekä hallissa että pihalla. Tarjoamme vieraille keittolounaan ja täytekakkukahvit.

Järjestämme samalla mahdollisuuden tutustua Kittilän kaivokseen kiertoajeluilla. Kaivokselle on matkaa Kittilän keskustasta noin 50 kilometriä, ja tutustumiskierros matkoineen kestää yhteensä noin 3 tuntia. Kiertoajeluoppaamme kertovat kierroksen aikana toiminnastamme.

Bussit lähtevät Kittilän urheiluhallilta puolen tunnin välein alkaen klo 8.30. Koska kaivoksellamme on 0-toleranssi alkoholin suhteen, kiertoajeluille osallistujat puhallutetaan.

Koska busseissa on rajoitettu määrä paikkoja, kiertoajelulle tulee ilmoittautua ennakkoon 12. elokuuta mennessä tapahtumasivulla osoitteessa https://ssl.eventilla.com/kittilankaivos. Huom. linkki sulkeutuu 12.8. klo 9.00, minkä jälkeen ilmoittautuminen sähköisellä lomakkeella ei ole enää mahdollista. Vapaita paikkoja voi kuitenkin tiedustella puhelimitse. Myös yli 10 hengen ryhmien ilmoittautumiset otamme vastaan puhelimitse numeroon 040 774 8057 arkisin klo 10.00–14.00.

Lämpimästi tervetuloa koko perheen kanssa viettämään kiva päivä kanssamme!